DELTACO SMART HOME magneettitunnistin oveen ja ikkunaan, Wi-Fi, valkoinen

49,00

Tuotetunnus (SKU): SH-WS02 Osasto:

Kuvaus

DELTACO SMART HOME magneettitunnistin oveen ja ikkunaan, Wi-Fi, valkoinen

Paranna turvallisuutta ja helpota arkea älykkään magneettitunnistimen avulla. Tuotteen voi asettaa joko oveen tai ikkunaan, jolloin sen saa lähettämään puhelimeen ilmoituksia havaitusta liikkeestä. Soveltuu käytettäväksi erityisesti yöaikaan ja silloin, kun on poissa kotoa. SH-WS02 on mahdollista kytkeä yhteen muiden DELTACO SMART HOME -laitteiden kanssa. Tällöin saa automatisoitua eri toimenpiteitä, esim. asetettua valot päälle oven avaamisen yhteydessä tai sammutettua ilmastoinnin ikkunan avaamisen yhteydessä. Tuotteessa on kiinteä akku, joka kestää jopa 5 kuukautta ja jota voi ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Tuotetta varten on olemassa mobiilisovellus, jonka avulla sitä voi ohjata. Asennus tapahtuu nopeasti ja näppärästi, sillä se tarvitsee toimiakseen ainoastaan tavallisen langattoman verkon. Sovelluksessa voi ohjata ja ajastaa yksittäisiä tunnistimia tai erikseen määriteltyjä ryhmiä. Mobiilisovellus lähettää puhelimeen ilmoituksen, kun tunnistin on havainnut liikettä.  Sovellus on ilmainen, ja se toimii sekä Android- että iOS-laitteilla.

SH-WS02 on mahdollista liittää Google Assistantiin ja Amazon Alexaan. Nämä palvelut mahdollistavat puheohjauksen, joka integroituu saumattomasti älykotijärjestelmään.

• 5 vuoden takuu
• Wi-Fi-taajuusalue: 2,4 GHz
• Tulovirta: DC 5V, Micro USB
• Verkkoprotokolla: IEEE 802.11 b/g/n
• Akku: kiinteä, 500 mAh
• Valmiustila: jopa 5 kuukautta, jos 10 tunnistustapahtumaa päivässä
• Yhteensopivuus: DELTACO SMART HOME -sovellus, Amazon Alexa & Google Home Voice Assistant

Pakkauksen sisältö: magneettitunnistin oveen ja ikkunaan, Micro USB -latauskaapeli, ruuvit, 3M:n liimapinta sekä käyttöopas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DELTACO SMART HOME magneettitunnistin oveen ja ikkunaan, Wi-Fi, valkoinen”